Svaneke


Velkommen til  Svanekes hjemmeside

Aktive Kvinder Svaneke og Omegn er en glad og levende forening, med snart 84 år på bagen, og med cirka 65-70 trofaste medlemmer. Foreningens vigtigste formål er absolut at tilbyde glade kvinder rundt omkring, og der er plads til ALLE, et rart fællesskab, gode oplevelser og hygge- lige stunder, alt sat sammen i 2x halvårs-programmer, der omdeles fysisk til vore medlemmer. Kan også frit afhentes i DagliBrugsen Svaneke, på Svaneke Bibliotek samt hos bestyrelsen, og ses på hjemmesiden: aktivekvinderbornholm.dk 

Årligt medlemskab koster 200 kr, der i januar/februar opkræves personligt kontant, eller indbetales via netbank på konto: 0661-6610210141. Indmeldelser er velkomne hele året til bestyrelsen, og en eventuel udmeldelse skal helst ske inden årets udgang. 

BEMÆRK tilmelding til diverse arrangementer.

Da vi er nogle ”udfarende” bestyrelsespiger, må I rigtig gerne bruge hele telefonlisten, samt sms og mail hvor det er muligt. Som altid snakker vi behov for kørsel samtidig, da vi heldigvis stadig har rare medlemmer der villigt lægger bil til. Vores forslag til ”afregning” af de rare chauffører er: Korte ture 25 kr. / lange ture 40 kr. 

Læs mere om foreningen klik her